alina.

Sa va spun despre Alina?
Este prima poveste pe care o scriu prin cuvintele mele, findca se pare ca Alina noastra a descris atat de scurt si concis povestea…
Imi doresc sa va motiveze, sa o vedeti atat de simpla pe cat spune ea ca este, dar va spun sincer ca….nu a fost chiar asa.

Asemeni altor mamici, in maternitate, dupa nastere a avut ceva indoile cu privire la secretia de lapte, bebe mic parea ca mananca si totusi cateodata dormea prea mult. Si Alina s-a indoit, dar cerea confirmari, stia drumul, stia ce vrea si reusea sa isi gestioneze emotiile.

Alina cea care a fost alaturi de grupul BB Center inca din primul trimestru de sarcina, care a oscilat daca sa nasca natural sau sa se indrepte catre cezariana….
Alina cea care asculta povestea nasterii fiecarei mamici..
Alina, absolventa de..”Teatru” parea ca stie sa isi gestioneze bine emotiile si sa lase emotia sa iasa numai sub aspecte pozitive, a avut momente in sarcina cand a devenit plangacioasa, cand avea puterea, cand era emotionala conform etapei in care se afla…

Alina noastra pe care o astepta intreg grupul BB Center sa nasca a stiu sa isi gestioneze momentele de neincredere din inceputul alaptarii si iat-o la varsta de opt luni cu multe incurajari pentru mamicile ce vor naste:

This slideshow requires JavaScript.

Mami Alina, bebe Matei 9 luni
Ce inseamna pentru mine alaptarea? Imi vin in minte nenumarate cuvinte si nu as sti pe care sa le aleg pentru a-mi exprima cel mai bine sentimentele. Am sa o fac totusi, pornind tocmai de la acest cuvant minunat “alaptare”:
A-rmonie
L-iniste
A-dorare
P-uritate
T-andrete
A-tractie
R-espect
E-motie
Nu mi am pus niciodata problema sa nu imi alaptez copilul. Am fost binecuvantata poate sa am si un traseu usor pana acum (9luni). As vrea sa strig in gura mare cat de minunat este dar cum e greu sa te faci auzita asa, am ales sa ma implic in acest proiect care sa fie “gura mea mare” prin care sa incurajez cat mai multe femei sa isi alapteze copiii, sa creada in beneficiile alaptarii pe termen lung si sa o faca fara prejudecati oricand si oriunde.

Si…Alina
Nu striga in gura mare, dar ajuta cu mult suflet multe mamici care au nevoie de sprijin.
Alina traieste frumusetea maternitatii: libera
Ea spune ca a avut un traseu lin. emoticon wink Adevar graiesti!

Contureaza-ti si tu o poveste frumoasa despre alaptare si pastreaza-ti vie aceasta experienta ca fiind una pozitiva!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>