beautiful_life-1600x900

De cate ori s-a intamplat sa vrei ca lucrurile sa se desfasoare exact asa cum ti-ai propus? Si daca nu a iesit cum ti-ai dorit, cum ai reactionat? Dezamagita, nemultumita, furioasa? De ce crezi ca nu ti-a iesit cum ai vrut?

Atunci cand ne fixam asupra unei idei, viata vine si ne da o lectie. Si chiar daca pare ca s-a sfarsit pamantul, nu e deloc asa. Astfel de intamplari atrag astfel de situatii, tocmai pentru a ne arata ca se poate si altfel, ca e bine sa luam in calcul toate variantele si sa fim pregatiti pentru orice. Ce-o fi, o fi, spune o vorba. Cam la asta se rezuma treaba, daca e si in cunostinta de cauza .

Totusi, daca mai intoarcem situatia si pe alte parti, gasim si alte explicatii. Ce ascunde dorinta de a tine cu dintii ca lucrurile sa fie cum vrei tu? Pai e simplu, e vorba de nevoia de control, care si ea ascunde ceva. Cu fiecare foita de ceapa pe care o dam la o parte, suntem mai aproape de adevar. In spatele acestei nevoi sta o mare nesiguranta, stima de sine scazuta, teama de singuratate. Este important sa constientizam aceste lucruri, sa intelegem ca nu putem controla totul si ca asta inseamna un consum foarte mare de energie.

Asadar, lasa-ti toate grijile in mainile lui Dumnezeu, el are un plan pe care poate acum nu il intelegi, insa, pe masura ce se contureaza, daca esti in permanenta autoobservare, vei pricepe.

Elibereaza-te de stres si fii. Doar fii. Nu mai incerca sa controlezi tot ce ti se intampla. Ia lucrurile asa cum vin, pas cu pas. Fii deschisa pentru tot ceea ce iti ofera viata. Nu bloca oportunitatile tinand strans cu dintii de o idee.

Fiecare experienta este frumoasa. Poti ajunge la destinatie in multe feluri. Lasa divinitatea sa iti arate care este cel mai bun drum pentru tine in acest moment.

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>