pregnant-mothers-3bfce

Te ajuta un plan!

Graviditatea este o experienta de crestere pozitiva pentru majoritatea parintilor in devenire. Este timpul sa va puneti la punct un sistem de sprijin (acestea sunt grupurile noastre), de a discuta cu alte femei insarcinate, tati sau parteneri pe cale de a deveni parinti, de a alege ingrijirile medicale prenatale, de a cauta specialisti in caz de nevoi speciale (acestia sunt specialistii nostri), de a urma cursuri de pregatire pentru nastere (acestea sunt cursurile noastre), de a citi cat mai multe informatii.

 

Traieste sanatos!

Este momentul pentru a va schimba stilul de viata in ceea ce priveste alimentatia, miscarea si eventual consumul de substante daunatoare (alcool, tutun, droguri)

 

Vei fi parinte, acum incerci sa intelegi propria-ti copilarie

Anticiparea nasterii si a maternitatii aduce la suprafata intrebari si trairi profunde, pozitive si negative, legate de:

  • copilaria dvs
  • propria mama
  • relatia cu proprii parinti
  • dar si asteptarile pe care le aveti de la dvs cat si de la partener

Daca aceste trairi iti creaza o stare despre care iti doresti sa discuti, te poti adresa specialistilor prenatali pentru a avea solutii. Acestia sunt specialistii centrului nostru.

 

Informeaza-te cat mai mult !

Nevoia de a tranversa aceasta perioada in siguranta va indeamna sa cautati indrumare si ajutor.

Veti ramane surprinsi de vasta cantitate de informatii disponibile, de numarul de doritori pregatiti sa va sfatuiasca si de numarul deciziilor pe care trebuie sa le luati.

Toate acestea va vor aduce confirmarea ca sarcina, spre deosebire de alte situatii in care avem nevoie de sprijin medical, este o stare normala si diferita , un eveniment intim cu o bogata incarcatura emotionala.

 

Sarcina este o stare de normalitate, un eveniment fericit

Sarcina nu este o boala, chiar daca suprasolicitarea la care este supus organismul va poate face mai vulnerabila la complicatii medicale. Din acest motiv viitoarea mama beneficiaza de ingrijire prenatala ( inainte de nastere) si de controale regulate pe perioada sarcinii.

 

Daca acest articol te indeamna catre meditatie,

Putem sa ne intalnim sa discutam,

Ai optiunea sa programezi o intalnire.

PROGRAMEAZA

Liliana Tudose

Educator prenatal Lamaze

Doula-sprijin emotional la nastere

Consilier in alaptare

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>