bellygym-gimnastica-pentru-gravide-14731532488850-resize

Femeile in timpul sarcinii au nevoie sa comunice,

Dar mai mult, multe dintre ele simt nevoia sa continue activitati pe care le faceau deja.

Daca gimnastica a facut parte din programul femeii pana in momentul in care a ramas insarcinata, ea va astepta sa treaca primul trimestru de sarcina, dupa care se va indrepta catre un loc specializat unde se intampla activitati specifice, ghidate de un profesionist in acest domeniu, care are abilitatea de a lucra cu gravidutele, dar mai mult care cunoaste modul in care se schimba trupul femeii trecand printr-o sarcina.

Noi in BB Center nu ne-am dorit inca de la inceput sa avem acest serviciu, pe atunci nu facea parte dintre prioritatile noastre.

Ideea noastra principala era informarea corecta.

Ulterior am sesizat ca femeile trec prin schimbari fiziologice care pot genera anumite stari gravidutei, cateodata disconfort, iar ea are nevoie sa fie ghidata, sustinuta si mai mult-sa primeasca informatia corecta si indrumarea pentru ceea ce simte ea, intr-un anume moment, in trupul ei.

Acest serviciu a intrat in centrul nostru firesc, fiindca gravidutele adesea isi doresc sa fie in contact cu noi, inca de la cele mai mici varste de sarcina.

Ne-am analizat, noi echipa si ne-am intrebat: “De ce?”

Astazi in grupa de gimnastica de dupa amiaza, am vazut cum gravidutele s-au imprietenit, cum au legat o relatie cu kinetoterapeutul centrului si cum a face gimanstica este ceva atat de natural-fiindca in realitate, discutiile din acea sala erau mult mai ample.

Daca specialistul care te indruma,

Are acelasi mod de a gandi cu tine, daca simti ca poti invata mai mult decat ceea ce ti-ai dorit sa afli la inceput, atunci a veni la sedintele de gimnastica poate insemna o intalnire in care iti place sa aduci “”ceva bun”, sa oferi cuvinte frumoase si atentii atunci cand indrumatoarea grupului mai adauga un an in viata sa.

Daca specialistul este mamica si a nascut la randu-i de doua ori,

Daca gandeste asemeni celor care ne calca pragul, daca a avut experinete satisfacatoare de nastere, fiindca a urmat cursurile Lamaze ale centrului, atunci vii cu drag, cu mult drag,

Fiindca gimnastica se pare ca este hrana pentru trup si suflet-intru cunoastere si dezvolare.

Acestia suntem noi!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii