imahge

 

In consiliereile in alaptare la domiciliu adesea intalnim situatii cand cantitatea de lapte este redusa sau micutul nu suge eficient la sanul mamei. Conexiunea copilasului cu mama sau a mamei cu copilul, cateodata este deficitara.

Noi recomandam ca gravidutele si mamicile sa participe la intalnirile Babywearring Constanta

Dar cele mai multe mamici doresc sa si-l achizioneze imediat si sa il probeze.

Articol preluat de aici

Recomandari

Inainte de a alege un port-bebe, trebuie să ţii cont, in primul rand, de varsta copilului şi să alegi ceva ce ii va oferi suport portivit in acest moment. Pentru fiecare categorie de varstă există mai multe opţiuni. Alege, din ele, ce ţi se potriveste ţie cel mai bine, ceea ce eşti cel mai dispus să incerci.

Incearcă să te orientezi spre ceva ce vei folosi cu siguranţă acum, mai degrabă decat ceva care sa iţi fie bun (şi) mai incolo. Există o piaţă bună pentru port-bebe-uri textile la mana a doua, sigur vei putea sa il vinzi, odată ce nu vi se mai potriveşte. Tentaţia de a cumpăra un singur port-bebe care să fie utilizabil pentru a perioadă lungă de timp este mare, insa ţine minte că orice produs are avantaje şi dezavantaje.
Pentru un nou născut
La ce trebuie să fii atent.
 Suport pentru cap
nou_nascut_wrap_tesut_poarta-maDeoarece nu işi susţine singur capul foarte bine, nou-născutul are nevoie de suport pe ceafă şi jumatatea inferioară a capului. Nu trebuie imobilizat, ci doar susţinut uşor, de obicei in partea inferioară sau pe o lateralăa, cu grijă ca niciodată bărbia nou-născutului să nu fie lipită de piept (caz in care căile respiratorii suntingustate şi pot ingreuna respiraţia bebeluşului).
Susţinerea spatelui
nou_nascut_wrap_elastic_poarta-majpgNou născuţii au nevoie de suport pe toată lungimea spatelui, pentru a il păstra curbat, insă a nu il lăsa să se incovoieze sub propria greutate.
Susţinerea şoldurilor şi a picioarelor
nou-nascut-sling-reglabil_poarta-ma
Poziţia anatomică a bebeluşului este cu picioarele depărtate şi flectate, cu genunchii mai sus decat fundul.
Port-bebe-ul trebuie să respecte această poziţie şi să ii ofere copilului suport pe toată pulpa, pană in spatele genunchilor.
Aceste recomandari sunt preluate de pe site-ul Dianei Mateescu

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii