197fc387-3752-4527-b11e-f90c3514cec2

Dupa nenumaratele cautari despre doar cuvantul Lamaze, provenienta si ce inseamna mai exact, care ii este teoria exacta, m-am convins.Stiam ca urmeaza sa aflu ceva ce era pe aceeasi directie cu credinta mea, parerile mele.

 Zen, respiratie, relaxare cu alte cuvinte exact LINISTEA pe care eu o cautam atat de mult in momentul cand am inceput cursul.

 Imi lipsea ceva. Din experientele trecute, in viata, am inteles ca nu trebuie sa imi creez asteptari, ma vor face doar sa imi dau seama ca pot fi foarte usor dezamagita.

 Cu timpul, am schimbat asta la mine si atunci nu am mai fost atat de usor atinsa. Mereu gaseam rezolvarea.

Avand setup-ul asta mental am pus piciorul in Bb Center. 

Nu ma asteptam la nimic, era vineri seara, iar eu am ajuns aici pentru prima data la un cerc deschis cu alte mamici si experientele lor de nastere.

Ma simteam ca un burete care vroia sa absoarba tot si eventual sa mai pastreze si in gusa ca un pelican insetat de informatii.

Dar, la fel, de-a lungul vremii am invatat sa aleg, sa culeg, sa adun si sa stochez doar ce era lipsa pentru mine.

 Nicio experienta nu poate fi asemanatoare la oameni diferiti.

 Per total prima experienta la Bb Center a fost wow. Eu nu stiam multe, nu ma simteam pregatita indeajuns.

Eram ca un copil de clasa I cand toate mamicile dadusera deja bacu’ . Eram hotarata sa ma apuc de lamaze dinainte sa aflu unde este sediul, simteam ca am nevoie!

 Cum mi-am dat seama ca am nevoie ?

Sa spunem ca informatia pe mine ma tine in control si atunci sunt pregatita, daca sunt pregatita nu sunt surprinsa deci am pacea pentru travaliu si nasterea pe care nici nu puteam sa o vizualizez.

Pe parcursul orelor de lamaze, cand ajungeam acasa imi veneau idei, deci functiona…ma relaxam!

 Imi primeam informatia de care aveam nevoie, ma calmam, ma energizam, ma cunoasteam pe mine, ma simteam si da abia acum pot spune ca am invatat sa respir. Acum stiu sa respir !

Trecand cu brio zic eu peste valea plangerii, am inteles despre ce e vorba…descoperire!

 Lamaze nu este cursul acela banal care te va invata sa nasti. Este cursul care te va invata sa te descoperi pe tine, sa te gasesti sau regasesti, sa te intelegi, sa vezi lucrurile altfel…sa te deschizi fata de tine…cunoscandu-te pe tine…vei stii ce vei avea de facut!

Succes spre implinire!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii