16729274_1424608407579015_7809916915157926144_n

Ne-am intalnit intr-un loc de joaca, de aceasta data.

Dar sa va spunem sincer cum am facut aceasta alegere?

La ultima intalnire din centru, nu mai era loc pentru toata lumea,

atunci am aflat ca una dintre prietenele Alinei Florea are un loc de joaca prietenos.

Ea ne-a invitat in spatiul lor, unde ne-am simtit foarte, foarte bine.

Imaginile vor vorbi de la sine,

Iar discutiile dintre R. si Liliana Tudose vor descrie un punct de vedere.

R: Draguta reuniunea! Mi-a prins bine sa vin! Am invatat lucruri noi. Mi-ar placea sa vin si eu pe 15 martie , dar sa vad daca sunt in cta sau nu

Liliana: Ce ai invatat nou astazi?

R: Cu wrap-ul – cum sa-l prind cu picioarele in “V” pe afara si cum sa incerc sa o stimulez ca sa stea in el, mai mult , eventual sa si adoarma. Si cum sa o alaptez in wrap. Chiar mi-am zis in gand inainte de a pleca de acasa: poate e cineva cu wrap sa-mi mai arate si mie chestii

Liliana: Atragi ceea ce gandesti

R: Am mai aflat cate ceva despre copilul meu – ca e senzorial si ca era cea mai grasana de acolo. Am observat ca toti bebeii erau sociabili si linistiti. Mi-a placut foarte tare acest lucru pentru ca si mamele erau relaxate. Asa mama, asa copil! Era multa energie pozitiva si zambete.

Liliana: Da, asa sunt mamicile BB Center-relaxate.

R: Si inca ceva : egalitate

Liliana: Egalitate?

R: Da, egalitate sociala

Liliana: Detaliaza

R: Aici nu a contat ca mama de langa tine a plecat cu Mercedesul acasa sau ca alta a luat RATC. Nu au existat fite si figuri. Fetele nu au dorit sa epateze cu nimic. Toate am fost egale. Eu asa ma simt doar cu prietenii mei.

Liliana: Interesant punct de vedere. Eu nu incurajez diferentierea sociala. Tu stii ca eu habar nu am ce profesii au mamicile pe care le cunosc? Ce masini? Daca au masini? Etc? Nu gasesc acest aspect deloc important. Noi toate suntem mame care ne dorim sa facem binele in relatie cu copiii nostri. Atat. Toti sunt egali cand vin la mine, nu au haine, vin cu slabiciuni si eu intalnesc omul care lasa epatarile deoaparte, fiindca nu il tin in starea de bine. Starea sociala poate deveni cateodata o haina grea de dus. Mamicia si parintitul se fac fara hainele convenientei, asa ne aratam sufletul, fricile si astfel gasim solutiile.

R: Ideea e ca mi-a placut egalitatea asta pe care am sesizat-o. Si asta te face aparte, Liliana si cat si Grupul BB Center. Si mi-a facut o deosebita placere sa revad lumea in seara asta. Si ai dreptate , Liliana, toate mamicile au fost doar mamici care se bucurau sa imparta sfaturi si ajutor si care nu se sfiau sa povesteasca despre greutatile si bucuriile prin care au trecut. Liliana ….realizezi?? Am fost toate… DEZBRACATEEEEEE ! Slogan direct :))

Liliana Tudose

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii