veronica valorificarea experientei pesonale pt nastere

Ne dorim cu totii sa avem o familie functionala in care sa ne traim adecvat emotiile, sa fim empatici, sa ne punem cu usurinta in papucii celuilalt, fara sa ranim sau sa distrugem relatii ci sa favorizam cresterea si dezvoltarea familiei.

Pentru a reusi, trebuie sa recunoastem cat de important este sa fii constient de ceea ce faci cu emotia si cum reactionezi la ea, deoarece reactia te ajuta sa fii functional , sa dobandesti ce ti-ai propus sau sa devii disfunctional, sa eviti, sa te blochezi , fara a-ti atinge scopurile.

Astfel, am creat un curs care sa raspunda nevoilor viitoarelor mamici si viitorilor tatici, in 2 intalniri a cate 2,5 ore fiecare, dedicate trairii adecvate a emotiilor .

In cadrul intalnirilor gasim raspunsuri la intrebari : Ce fac cu frica, cum o gestionez? Cum vorbesc despre …? Cum exprim?

Partenerii de viata:

– vor acumula informatii si experienta,

– vor cerceta propria persoana pentru a afla si intelege cauza emotii placute sau neplacute, modul in care obisnuiesc sa isi exprime emotia, gandurile care o insotesc , contextul care favorizeaza aparitia si ceea ce fac atunci cand traiesc emotia respectiva.

– vor experimenta noi modalitati de exprimare a emotiei prin intelegerea profunda a faptului ca emotiile sunt determinate de modul in care interpretam situatia nu de situatia in sine

De asemenea, in cadrul celor doua intalniri, abordam o pierdere semnificativa din trecut. Scopul este sa procesam experienta trecuta, prin intelegerea suferintei si plasarea intr-o etapa a vindecarii, pentru a creste capacitatea de reglare emotionala in situatii ce pot declansa teama de pierdere.

Acest curs “Ajuta sa te cunoști mai bine, sa știi cum și de ce ai reacționat într-un anume fel atunci, sa fii pregătit ce sa faci când simți frica, sau te lovești de lucruri noi; inveți sa ceri ajutorul; sa te întorci cu atenție către sine, spre ceea ce simti fizic și cum mintea te ajuta sa diminuezi senzația fizica”.

Cursul este conceput ca fiind o continuare a cursului Lamaze, adresat gravidutelor care au implinit 28 saptamani de sarcina.
Pret – 150 Ron/2 sedinte care se vor desfasura in zilele de marti, in intervalul orar 17:00-19:30.

Inscrierile se fac la adresa:
alinaflorea@bbcenter.ro
sau
tel. 0733 462 057

Proiect al Asociatiei Birth & Building Center
Adresat membrilor sustinatori,
Cat si tuturor mamicilor care rezoneaza cu valorile in care noi credem.

Proiectele Asociatiei noastre au loc cu sprijinul partenerilor: Feminella Hereditum, Galactogil, Motherlove.
In centrul nostru iti punem la dispozitie spre vanzare produse pentru mamici si bebelusi – Motherlove, sisteme de purtare pentru bebelusi de la Poarta-ma, pompe de san Spectra, pungi de colectare lapte matern – Spectra.
De asemenea poti inchiria pompa de san profesionala Spectra.

Va asteptam cu drag!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii