24197247_2196338690392477_1507623376_o

Curs de Masaj infantil, dedicat parintilor cu bebelusi intre 0-12 Luni!

Se desfaroara pe o perioada de 5 Saptamani, o sedinta pe saptamana, ce dureaza intre 60-90 minute. Durata este variabila datorita bebelusilor care au nevoi diferite si necesita atentia noastra in aceasta etapa a vietii, astfel ne asiguram ca niciun parinte nu pleaca cu nelamuriri privind tehnici ale masajului sau parti teoretice!

Numarul maxim de persoane admise la curs este de 6 bebelusi, (pot participa ambii parinti, daca exista cupluri de gemeni este obligatorie prezenta ambilor parinti, iar la tripleti asteptam un al treilea apartinator (bunica, bunic, matusa).

Recomandari: Veti avea nevoie de o aleza, o paturica pufoasa (in caz ca vrem sa ii acoperim o parte a corpului in timpul masajului daca ii este frig) si ulei de masaj specific bebelusilor sau ulei de cocos.

Masajul bebelusului este doar inceputul catre o dezvoltare armonioasa a noului membru al familiei. Prin masaj invatam cum sa mentinem legatura formata inca din mediul intrauterin si il ajutam pe cel mic sa se bucure de o legatura emotionala stabila si un timp de calitate petrecut alaturi de parinti.
Simtul tactil este primul pe care bebelusii il percep, iar masajul bebelusului este una din cele mai vechi traditii, tactul nutritiv fiind baza fundamentala in dezvoltarea lor, in primii ani de viata!
Beneficiile sunt multiple atat pentru cei mici cat si pentru parinti si societate.
Va impartasim patru categorii principale de beneficii ale masajului:

INTERACTIUNEA – include dezvoltarea legaturii, atasamentul sigur, comunicarea verbala si non verbala, momentul intim de calitate, formele de comunicare preverbala, atentia individualizata, sentimentul de respect, iubirea, tactul nutritiv, empatia, imitarea.

STIMULAREA – aparatelor circulator, digestiv, respirator si a sistemelor endocrin, imunologic, limfatic, vestibulator ,dezvoltarea si mentinerea tonusul muscular, cresterea, integrarea senzoriala (constiinta corp-minte).

CALMAREA – ajuta eliminarea excesului de mucuozitati, tensiunii musculare, hipersensibilitatii pielii, hiperstimularii, tensiunii emotionale acumulate, constipatiei, colicilor, gazelor.

RELAXAREA, se poate demonstra prin: imbunatatirea somnului, normalizarea tonusului muscular, cresterea flexibilitatii, regularizarea starilor de comportament, reducerea nivelului de stres, cresterea nivelelor de relaxare precum oxitocina si serotonina, reducerea hiperactivitatii.

Investitia:
350 Ron/5 sedinte.
Pretul afisat este pentru o familie.

Cursul va avea loc in fiecare sambata incepand cu data de 13 Ianuarie ora 11:30 si va fi sustinut de Emma Parfenie:
Fosta sportiva de performanta (natatie) si Maestru al Sportului inca din anul 2005, Multipla Campioana Balcanica, Recordmena Nationala, Multipla Campioana Nationala, Medaliata international.
Antrenor de inot incepand cu anul 2010 pentru copii peste 4 ani si adulti.
Instructor masaj infantil certificat international de I.A.I.M (international association of infant massage) din anul 2015.

Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa
alinaflorea@bbcenter.ro
sau la tel.
0733 462 057.

Va asteptam cu drag!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii