momo-afis_50x70-Constanta

Dragi parinti,

Ne bucuram sa va anuntam ca in data de 24 Martie la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski, incepand cu ora 11:00, cei de la Momolino Teatru si Povesti pentru copii din Bucuresti vor sustine un spectacol pentru copiii din orasul nostru, o piesa de teatru dupa cartea Adinei Rosetti – Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul.

Va fi un spectacol inedit, cu multe mesaje frumoase atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, Teatrul de Opera Oleg Danovski din Constanta.

Text; Adina Rosetti
Regia si adaptarea: Antoaneta Zaharia
Decor și costume: Doina Pop
Muzica : Nina Neagu
o productie a Momolino Teatru si povesti pentru copii.

Pentru mai multe detalii si bilete, puteti accesa pagina evenimentului – “Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul”.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii