alexandra

Intalnirile din cadrul cursului Limbajul semnelor pentru bebelusi si copii sunt de fiecare data o placere.

Aici intalnesc mamici preocupate de dezvoltarea armonioasa a copiilor lor si de dezvoltarea capacitatii copiilor de a comunica cat mai devreme si cat mai usor.

Ele se implica activ in tot acest proces de crestere si dezvoltaare a puilor lor, ii sustin si ii insotesc in fiecare etapape pe care ei o parcurg.

Mamicile se simt bine la cursul de semne, sunt foarte atente sa invete miscarea pentru fiecare semn.

Repetam prin diverse jocuri si activitati semnele din ziua respectiva si ele sunt deschise sa exerseze si se vede ca le face placere.

Este si pentru ele un exercitiu de memorie si de atentie si incearca sa gaseasca legaturi logice pentru a retine semnele. Este antrenant si interactiv si asta le place.

Copiii se bucura de jucariile si materialele pe care le aduc, sunt atrasi de miscarea mainilor noastre si ne privesc cu mult interes.

Este un baietel de 6 luni care in momentul in care molfaie si isi asigura nevoia de a explora cu gurita lucrurile devine ochi si urechi la mine de parca ar vrea sa absoarba tot.

Cei mai mari, de 8 luni si 1 an, isi schimba usor atentia de la jucarie la mine deoarece ei deja incep sa faca asocieri intre obiect, cuvant si semn.

Si ei privesc curiosi si cu mult interes la miscarea mainilor mele sau ale mamaicilor.

La fiecare intalnire avem un moment in care le prezint mamicilor diverse modalitati si metode de a face invatarea semnelor mai usoara si mai placuta pentru toti cei implicati: mama, copil, tata, bunici, copii mai mari sau alte persoane din preajma copilului care il pot sprijini in aceastaactivitatea.

Unu feed-back care m-a bucurat si m-a impresionat foarte mult a venit de la mamic aunei fetite de 1 an si 3 luni.

Ea ne-a spus: „Sunt foarte bucuroasa ca exista si un astfel de curs la noi in oras, ca in sfarsit se intampla lucruri frumoase si educative in Constanta!”.

Intr-adevar cursul de Limbajul semnelor pentru bebelusi si copii este ceva nou pentru orasul nostru.

Este un curs pe care l-am creeat si il predau cu mult drag si plcere pentru mamicile din Constanta.

Ideea acestui curs mi-a venit acum 2 ani cand am inceput sa o invat limbajul semnelor pe fetita mea Anisia si am simtit ca ar fi fost mult mai usor daca ar fi existat un astfel de curs la care sa participam.

alexandra

 

Astfel mi-am spus: „Vreau sa fac cunoscuta metoda Baby Sign Language pentru cati mai multi parinti si sa sustin un curs care sa ii ajute sa o invete si sa o exerseze cu usurinta! Orasul nostru are nevoie de activitati minunate pentru parinti si copii minunati!

Astfel de activitati se desfasoara in cadrul BB Center.

Le sunt recunoascatoare Lilianei si intregii echipe BB Center pentru ca mi-au oferit oprtunitatea, spatiul si susitnerea de a aduce acest curs inovator catre mamaicile din Constanta!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii