portativ-muzical

Ritmul muzicii marelui artist roman Gheorghe Iovu este binecunoscut gravidutelor si mamicilor care vin la masaj la BB Center.

Muzica sa, cu adevarat terapeutica, este izvorata din adancul unui suflet pur, plin de iubire si daruire. Pe muzica sa, bebicii din burtica misca a veselie, a liniste si pace, iar gravidutele ofteaza a eliberare.

Emotiile negative, trairile intense, gandurile intortocheate dispar ca prin minune pe muzica sa. In aceasta seara, am avut bucuria de a participa la un recital Gheorghe Iovu.

Am cunoscut un om simplu, curat, smerit, cu o intentie clara: aceea de a darui.

A fost o seara magica, promotorul muzicii terapeutice in Romania reusind sa creeze un ambient propice regasirii de sine.

In sala au fost mamici, copii, persoane cu diferite afectiuni sau oameni carora muzica lui Gheorghe Iovu le-a schimbat viata, insanatosindu-I sau ameliorandu-le simptomele.

Am simtit o mare bucurie sufleteasca aflandu-ma in sala si primul gand a fost indreptat catre gravidutele si mamicile BB Center, carora muzica lui Gheorghe Iovu le-ar aduce beneficii interioare.

Centre medicale din lume folosesc ritmurile compozitorului si interpretului Gheorghe Iovu, femeile din Germania nascand pe piesele sale. Pune suflet in ceea ce face, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Doctorul sufletelor, asa cum i se mai spune, va veni maine in BB Center!

9. Septembrie.2015

Ora 18.30

Va asteptam cu drag, cu deschidere si cu convingerea ca va fi o experienta minunata!

Articol scris de Simona Tiripan, Terapeut Maseur

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>