Love-Couples-Wallpaper

Te gandesti sa ramai insarcinata, insa ai emotii pentru ca nu stii cum va fi perioada sarcinii, nasterea, cresterea copilului?

Va fi medicul aproape de tine, vei putea duce sarcina la capat fara probleme, vei avea sprijin la nastere?

Acestea sunt intrebari pe care orice viitoare mamica si le adreseaza, asa ca stai linistita, nu este nimic in neregula cu tine.

Ideea de nou intotdeauna ne sperie si, daca nu ne simtim sprijiniti, incurajati pe drumul nostru, ne putem adanci in emotii negative, care pot duce in timp la aparitia unor afectiuni.

Frica, teama de nou sunt trairi devastatoare, si nu de ele avem nevoie in astfel de momente.

Iubirea celor din jur, informarea corecta, dezvoltarea sentimentului de incredere in fortele proprii sunt elemente care ne sunt utile in perioada dinaintea conceperii unui copil.

O familie cu principii sanatoase de viata, bine informata, va face din perioada sarcinii cea mai frumoasa perioada vietii.

BB Center Constanta vine in sprijinul familiilor proaspat intemeiate, cu organizarea unor intalniri care incurajeaza firescul, intoarcerea la natural.

Tinerii proaspat casatoriti, care se gandesc sa devina parinti si vor sa fie informati inainte sa faca acest pas, vor gasi in centrul nostru informatie valabila, sprijin emotional, incurajare.

Despre noi

BB Center este primul centru constantean adresat gravidutelor si proaspetelor mamici. Este locul in care gasesti sustinere, informatie valabila, servicii de calitate.

Misiunea noastra este de a educa parintii si viitorii parinti in ceea ce priveste sarcina, nasterea si alaptarea.
Fie ca nasti natural sau prin cezariana, cursurile noastre de pregatire sunt esentiale, pentru ca vei putea sa-ti stapanesti grijile, temerile si vei fi mereu cu un pas inaintea lucrurilor.

Sarcina, nasterea sunt sunt elemente de noutate in viata fiecarei familii. Pentru a gestiona situatia cu stapanire si blandete este bine sa fii informat.

Informatia aduce cunoastere, activeaza inteligenta naturala, dizolva fricile. Iar procesul va fi, in acest caz, unul firesc, natural.

Informeaza-te, asadar, si alatura-te grupului nostru de mamici pregatite pentru nastere si alaptare!

Ce va oferim

Suntem alaturi de voi inca din primele clipe si va oferim servicii de cea mai buna calitate. La BB Center veti gasi activitatile potrivite fiecarei etape in care va aflati.

Avem cursuri de pregatire pentru nastere, curs de alaptare, de puericultura, consiliere psihologica sarcina/cuplu, consiliere prenatala, gimnastica prenatala, servicii de kinetoterapie, masaj pre/postnatal, masaj bebe/copil, ateliere parinti, grupuri de suport petru: mentinerea increderii in capaitatea de naste, in alaptare, pentru familii, pentru edicatia parintilor, cat si in cadrul conferintelor pe care le organizam periodic.

Suntem pregatiti in a aborda orice tip de situatie aparuta pe perioada sarcinii sau dupa nastere si suntem gata sa oferim cu drag din cunoasterea pe care o avem.

Fiti deschisi, este cea mai frumoasa perioada din viata de cuplu!

Aveti incredere in voi, informati-va, fiti pozitivi! Numai asa veti descoperi puterea pe care o aveti.

Nu ezitati sa cereri sfaturi atunci cand va simtiti nesiguri.

Impreuna putem gasi solutii!

BB Center, Constanta, 

 

 

Daca acest articol te indeamna catre meditatie,

Putem sa ne intalnim sa discutam,

Ai optiunea sa programezi o intalnire.

PROGRAMEAZA

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>