13124427_1167769419929583_6305208344373590501_n

Alaturi de mamici, bebelusi dar si viitoare mamici, BB Center a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute cu bucurie si incantare, un eveniment care sa ne ajute sa oferim copiilor o alimentatie sanatoasa, inca din primul an de viata.
Un start minunat pentru viitor.
Numai o mamica stie de cata rabdare ai nevoie la fiecare pas al diversificarii, cat calm si cata deschidere catre semnalele bebelusului.
Insa, dupa sfaturile Eugeniei Dobrescu masa bebelusului devine timp de calitate petrecut impreuna, dezvoltare armonioasa a relatiei unice dintre mama si puiul ei, in final, sanatate pentru trup, dar si pentru suflet.
Participantele la curs au inteles aspecte de baza ale alimentatiei sanatoase pentru copii, au primit sfaturi despre cum se pot asigura ca alimentele oferite bebelusului sunt alese corect din punct de vedere nutritiv si au inteles cum ii pot convinge pe cei mici sa accepte hrana, pornind de la nevoile varstei lor.
Cursul a fost interactiv si a raspuns tuturor intrebarior mamicilor prezente in sala, multe dintre ele aflate deja in aceasta etapa, a diversificarii hranei bebelusului.
Fiecare a luat de aici nu doar principii generale si teoretice despre diversificare, ci modalitati practice, cu exemple din experienta personala a Eugeniei si a celorlalte mamici, de a aplica cele invatate.
Urmariti pagina noastra de facebook si blogul pentru a vedea cateva clipuri video cu impresiile dupa curs ale mamicilor participante. Le vom posta in curand.
Cursul de diversificare a alimentatiei pentru bebelusi si copii mici si de alimentatie a gravidei este unul oferit periodic de catre BB Center.
Daca stii pe cineva care poate beneficia de acest curs spune-i sa ne contacteze la adresa de e-mail office@bbcenter.ro.

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>