images2

 

Pierderea unei sarcini este multe ori o experienta emotionala pe care o cari singura.

 

Singuratatea in trairea durerii, adanceste si mai mult confuzia pe care o resimti, mai ales daca eviti sa spui celorlalti detaliile situatiei in care te afli. Dar, acest refuz, evitare, nu face decat sa limiteze suportul emotional pe care l-ai putea primi de la ceilalti.

 

Fiecare traieste  pierderea în modul sau unic. Circumstantele in care ai suferit pierderea pot fi diferite dar as vrea sa stii ca toate femeile trec , in astfel de situatii,  printr-un proces de doliu profund. Si sotul tau resimte durerea pierderii sau chiar copilul deja nascut, pentru ca TU te comporti usor diferit in relatie cu ei.

 

Cei mai mulți oameni cu care m-am intalnit si au suferit o pierdere, au considerat util să înțeleagă  simptomele durerii și procesul de doliu.

 

Daca tu consideri ca te ajuta si pe tine,  cuplul vostru sau intreaga familie, poti rezerva un loc la intalnirea din prima miercuri a fiecarei luni, la BBCenter unde se intalneste grupul de sprijin.

In mod sigur, experiența de a pierde sarcina te-a schimbat pentru totdeauna.

Nu vei vedea lumea în același mod în care ai făcut-o înainte de pierderea ta.

Dar,  intelegerea si impartasirea experientei tale cu alti oameni cu situatii asemanatoare ti-ar putea aduce o mare alinare.
Multe familii care și-au pierdut o sarcină sau un copil,  găsesc alinarea prin aderarea la un grup de sprijin în cazul în care aceștia pot vorbi cu alte persoane care au avut pierderi similare.

Stiu ca TU, cunosti beneficiile intalnirilor cu oamenii dragi care te ajuta si iti ofera suport emotional.

De aceea, te invit in astfel de grupuri de sprijin. La BBcenter cream un context in care sprijinul emotional, psihoeducatia si intelegerea a ceea ce se intampla cu noi oamenii in situatii asemanatoare ajuta in vindecare si prevenirea unor comportamente disfunctionale, a unor relatii defectuoase in familie.

 

Vindecarea ta nu va însemna că vei uita,

inseamna sa  introduci această experiență în viața ta și in ceea ce ești.

Alaturi de voi, in prima miercuri a fiecarei luni,

Veronica Ardelianu

Psihoterapeut -BBCenter

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>