Tatici

Grup de suport pentru tatici, pentru ca in prezent taticii se implica din ce in ce mai mult in cresterea copiilor. Aceasta implicare aduce cu ea satisfactii, bucurii dar si dificultati carora este dificil sa le faci fata uneori.
In acelasi timp relatia de cuplu este in continua schimbare dupa aparitia copilului, iar partenerii au nevoie sa auda, sa cunoasca experientele altor parinti pentru a gasi solutii bune pentru ei .

In BB Center este creat un spatiu pentru Taticii care au nevoie sa vorbeasca cu cei care se afla in acelasi rol, de TATA , sa faca schimb de impresii, de intamplari, experiente, din relatia cu sotia, copilul.

Au venit, au trait experienta, le-a placut si au revenit la grupul de suport, bachiar au impartasit din experienta de la grup si altor tatici.

Scopul intalnirilor de grup pentru tatici este acela de a se prezenta cateva idei / experiente de care te poti folosi pentru a te apropia mai mult de copilul tau, ca sa poti deveni un punct de reper important in viata sa.

Sunt invitati taticii in devenire, cei cu experienta sau cei la inceput de drum.

Investitia
35 lei /persoana
Data – 09 Martie, ora 19:00 la BB Center.


Locurile sunt limitate pentru o buna desfasurare a interactiunii in grup.
Inscrierile se fac la:
alinaflorea@bbcenter.ro
Sau
0733 462 057

Proiect al Asociatiei Birth & Building Center
Adresat membrilor sustinatori,
Cat si tuturor mamicilor care rezoneaza cu valorile in care noi credem.

Proiectele Asociatiei noastre au loc cu sprijinul partenerilor: Feminella Hereditum, Galactogil, Motherlove.
In centrul nostru iti punem la dispozitie spre vanzare produse pentru mamici si bebelusi – Motherlove, sisteme de purtare pentru bebelusi de la Poarta-ma, pompe de san Spectra, pungi de colectare lapte matern – Spectra.
De asemenea poti inchiria pompa de san profesionala Spectra.

Va asteptam cu drag!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii