Afis Otilia Mantelers + parteneri

Copiii s-au nascut pentru a se bucura de viata in fiecare zi, insa uneori trec prin perioade cand nu mai sunt ei insisi.
Uneori comportamentul lor ne pune pe ganduri: trag pisica de coada in mod agresiv, isi lovesc prietenul, isi tachineaza fratiorul, nu isi fac temele.
Uneori spunem ca au personalitate puternica, dar totusi ajungem sa ne punem intrebari: putem schimba ceva?

Ce se întâmplă de fapt în creierasul lor?
Aceste comportamente in mod sigur au o logica, iar pentru ele deja s-a inventat solutia.
Exista pareri care ne indreapta catre educatia cu pedeapsa, insa am aflat cu totii cum pedeapsa le strivește ființa, le plantează teama de noi, părinții lor și ne strică relația cu ei.

Să punem limite sau nu?
“Mă întâlnesc cu voi să povestim despre limite si voi explica cu ajutorul neuroștiintei de ce copiii fac năzbâtii și nu se pot opri.
Voi exemplifica cum putem pune limite calde si blânde care să ne apropie.
Dupa stabilirea limitei, copilul de obicei va trage un plâns de …mama focului, care îl descarcă de reziduurile energetice de care nu are nevoie și care îl va readuce în contact cu sine.
Ulterior creierul copilului își recapătă strălucirea!”, explica Otilia Mantelers, expert in parenting.

Despre Otilia Mantelers
Este Pareting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting și specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0 la 10 ani. A sustinut zeci de conferinte de parenting in toata tara.
De asemenea, Otilia este curator de conferinte internationale de parenting si de cuplu, contribuind la cresterea pietei si la formarea curentelor prin aducerea in Romania a catorva speakeri internationali de referinta – Michael Thompson, Dr. Dan Siegel, Harville Hendrix si Helen Hunt, Esther Perel. Otilia este autor de carte de copii si de parenting in curs de aparitie la Editura Humanitas, unde coordoneaza colectia <Cartile Otiliei>.
Promoveaza – in conferinte, articole sau consultatii – in special filosofia lui Lary Cohen (playful parenting) si toate instrumentele terapeutice ale organizatiei Hand in Hand Parenting – timpul special, jocul terapeutic, impunerea limitelor cu blandete in relatia parinte-copil, listening partnership, etc.

Investitia: 120 RON/persoana, 200 RON/cuplu.

Pentru inscrierile facute si achitate pana la data de 30 Aprilie, taxa de participare este 100 RON/persoana si 170 RON/cuplu.
Pentru inscrierile facute si achitate pana la data de 15 Mai, taxa de participare este 110 RON/persoana si 180 RON/cuplu.
Toti membrii BB Center beneficiaza de o reducere suplimentara de 10% (esti membru BB Center daca ai participat in trecut la activitatile oferite de centru).

Conferinta va avea loc in data de 10 Iunie 2017, in intervalul orar 10:00-13:00, la Hotel Ibis – Constanta.

Parteneri:

Neuron English

Helen Doron

Clubul Montessori Start pentru Viata


Inscrierile se fac pe adresa de email
alinaflorea@bbcenter.ro
sau la tel.
0733 462 057.

Proiect al Asociatiei Birth & Building Center
Adresat membrilor sustinatori,
Cat si tuturor mamicilor care rezoneaza cu valorile in care noi credem.
Va asteptam cu drag!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii