veronica dezvoltare cuplu

Pentru ca mamicile au nevoie de informare si imputernicire in asumarea atitudinilor parentale, am creat un curs despre dezvoltarea copilului si rolul de parinte in primul an de viata in familie.

Este creat sub forma unor intalniri de informare si de creare a experientei, unde mamicile dobandesc cunostinte noi despre dezvoltarea copilului si sunt sprijinite sa gaseasca modalitati de a pune in practica informatia.

Pornind de la experienta proprie de mama si apoi de la cea de specialist in lucrul cu parintii, am observat cateva subiecte de interes general si util ce vor fi abordate in cadrul cursului : practici de somn; plans, dezvoltarea limbajului; emotiile si dezvoltarea acestora, atasament; functii parentale; etapele emotionale ale vietii de familie ; tranzitia la familia cu copii mici si schimbarile necesare pentru a favoriza dezvoltarea.

Cursul isi propune sa dezvolte asumarea de atitudini prin constientizarea rolului de mama/tata din mintea fiecarui partener si asumarea atitudinilor dorite prin comunicare clara in cadrul cuplului parental.

Cursul are 2 module desfasurate in 2 intalniri pentru etapa de varsta 2-6 luni si 2 intalniri pentru etapa de varsta 6-12 luni si se va desfasura in zilele de marti in intervalul orar 10:00-12:30.

Pret: 150/ modul sau 280/ curs intreg.

Inscrierile se fac la adresa:
alinaflorea@bbcenter.ro
sau
tel. 0733 462 057

Proiect al Asociatiei Birth & Building Center
Adresat membrilor sustinatori,
Cat si tuturor mamicilor care rezoneaza cu valorile in care noi credem.

Proiectele Asociatiei noastre au loc cu sprijinul partenerilor: Feminella Hereditum, Galactogil, Motherlove.
In centrul nostru iti punem la dispozitie spre vanzare produse pentru mamici si bebelusi – Motherlove, sisteme de purtare pentru bebelusi de la Poarta-ma, pompe de san Spectra, pungi de colectare lapte matern – Spectra.
De asemenea poti inchiria pompa de san profesionala Spectra.

Va asteptam cu drag!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii