BB 307

Toti cei care ne urmaresc activitatea, cunosc faptul ca de-a lungul timpului ne-am implicat in numeroase proiecte menite sa aduca informatia, increderea, sprijinul gravidei si a tinerilor parinti.

Evenimentele noastre sunt cu precadere indreptate catre familie, indiferent ca vorbim de sanatatea fizica, psihica, emotionala, care de fapt sta la baza relatiilor sau actiunilor ce ne insotesc in viata.

BB Center inseamna sprijin in perioada sarcinii, nasterii, alaptarii dar si cresterea copilului. Incercam de fiecare data sa aflam nevoile publicului  nostru pentru ca ele genereaza solutiile si ne ajuta sa extindem paleta de activitati. Invatam sa ne ingrijim in perioada sarcinii, invatam sa nastem sa alaptam sa avem relatii armonioase.

Insa undeva apar conflicte in special dupa nastere cand timpul acordat ingrijirii personale devine din ce in ce mai limitat. Mamicile  resimt o anumita stare de oboseala, iar transformarile ce apar  dupa venirea pe lume a bebelusului creeaza un sentiment de nesiguranta. Suntem mame, suntem fiice, suntem sotii, suntem femei.  

“Redescopera femeia din tine”, un seminar atipic comparativ cu cele cu care v-am obisnuit de-a lungul timpului, a umplut sala ce a gazduit evenimentul, cu femei de toate varstele. Gravide, mamici si bunici. O atmosfera calda, un aer familiar in care am vorbit despre frumusete.

Am avut alaturi de noi specialisti care au oferit informatii practice si exemple concrete, usor de asimilat si urmat, ce ne ajuta sa accesam cele mai importante resurse pe care le avem pentru a descoperi  femeia din noi.

Consultantii in frumusete au incercat sa ofere o altfel de abordare pentru notiunea de frumusete. Una naturala, lejera, usor de accesat si la indemana oricarei femei.

Timp de 3 ore am cautat sa descoperim frumusetea interioasa si exterioara a fiecareia dintre noi. Am vorbit despre atitudine, stima de sine, incredere, machiaj, tinuta, coafura.

Cum frumusetea poate sa izvorasca din atitudine – subiect prezentat de Oana Yucel – mamica si voluntar BB Center, Manager Resurse Umane

Cum iti gestionezi timpul ca femeie dupa aparitia copiilor – subiect prezentat de Veronica Ardelianu – psiholog BB Center

Magazinul LC Waikiki a oferit un moment de inspiratie vestimentare pentru gravidutele aflate in sala, prezentand  5 tinute pentru gravidute, insotindu-le de discutii in legatura cu felul in care putem sa evidentiem feminitatea, indiferent de etapa in care ne aflam
Mamicile aflate in sala au avut ocazia sa afle informatii despre modul in care pot sa combine accesoriile pentru a se simti confortabil si a fi frumoase alaturi de copilasii lor

Am  primit sfaturi despre cum sa ne ingrijim tenul si cum sa aplicam un machiaj rapid si potrivit zi de zi, sfaturi simple de aranjare a parului cat mai facil – toate oferite in direct de Ioana Cantaragiu (Beauty Express), si colegele ei pe modele alese din randul participantelor la eveniment.

Micutii aflati in sala au fost antrenati in jocuri si activitati specifice varstei lor

Helen Doron English a sustinut in cadrul evenimentului un atelier cu tema “Flori pentru mama”, atelier de creatie pentru copiii de 4-7 ani cu invatare de cuvinte in limba engleza.

Alaturi de psih. Andreea Valise, copilasii au avut ocazia sa isi dea frau liber imaginatiei si sa creeze un simbol al gingasiei pe care cei mai multi au dorit sa il dedice mamei: “un fluturas pentru mami”.

Clubul Montessori Start pentru Viata ne-a oferit sprijin in promovarea si distribuirea evenimentului, astfel incat informatia sa ajunga la cat mai multe mamici din Constanta.

Evenimentul a adus in preajma noastra oameni cu valori si credinte asemeni noua, prieteni care ne sunt alaturi de fiecare data pentru ca vocea noastra sa se faca auzita. Pentru a oferi parintilor si viitorilor parinti informatie, educatie, incredere, cunoastere.
Cu sprijinul lor am reusit sa aducem un plus de emotie si bucurie femeilor aflate in sala.
O tombola cu premii surpriza:

Bistraw – voucher in valoare de 110 lei cu 5 meniuri gratuite
Motherlove – 1 cutie de More Milk Plus
Ondina – 2 vouchere cu cate 1 sedinta gratuita
Igumbi – 1 voucher in valoare de 100 lei, 3 seturi care contineau 1 paturica si 1 prosopel, 2 seturi nou nascuti si 4 sedinte gratuite la centrul de meditatii

Momentele au fost presarate cu pauze relaxante impreuna cu  FotoLife – Cabina Foto ce a fost alaturi de noi in cadrul evenimentului pentru a imortaliza momente unice. O surpriza placuta si inedita pentru publicul nostru.

 

Sponsori principali ai evenimentului care au sustinut financiar acest eveniment, astfel incat sa ne putem bucura de un spatiu generos si cald, sa putem oferi materiale si informatii publicului prezent in sala:

Feminella Hereditum
Galactogil
Motherlove Romania
Parteneri constanti, implicati in toate proiectele centrului nostru ce sprijina activitatea Birth& Building Center

Va multumim!

 

 

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii