Subiect controversat în educație-abordat acum in Constanta
“Limite cu blandete” este Conferința pe care Otilia Mantelers, trainer de parenting, o va susține în prezenta părinților constănțeni la sfârșitul acestei săptămâni.
Este al treilea an în care Asociația Birth and Building Center organizează astfel de evenimente ce o au ca invitata pe Otilia și de fiecare data părinții răspund cu entuziasm invitației de a participa.
Prin abordarea relaxata orientată către joc
Va susține și combate idei, credințe.
Părinții care pedepsesc
Părinți care nu mai au controlul asupra copiilor.
Care este calea benefica dezvoltării sănătoase a copiilor?
De-a lungul timpului au luat naștere curente ce combat anumite idei, credințe și opinii;
părinții analizează și extrag păreri mai mult sau mai puțin avizate, sănătoase pentru creșterea și dezvoltarea micuților și astfel, apare dezechilibrul.
Sâmbăta, 11 iunie la ora 10.00 va așteptăm la Hotelul Ibis, unde timp de trei ore vom învața sa comunicam sa ne conectam cu copilul nostru, sa educam cu iubire, iar atunci când este cazul sa știm cum sa impunem limite eficient și cu blandete, într un mod vindecantor, fara a sădi în ei frustrări, frica sau neîncredere.
ot
Întâlnirea părinților cu invitata noastră va debuta cu lansarea cartii “Secretul Monstrului”, ce desluseste povesti vindecătoare și oferă mesaje profunde atât pentru părinți cât și pentru cei mici, care au sensul de a deschide porțile către educație, exprimarea emoțiilor in relație cu părintele.Soluții pentru situațiile întâlnire în copilărie,dar care crează experiente pentru viața.
Parteneri:
Kool Media
Mirror-UP Photography
Neuron English Helen Doron
Clubul Montessori Start pentru Viata
Gradinita Nouvelle Generation partener
Locul de joaca Bubbles
Părinții care doresc sa participe la eveniment sunt invitați sa se înscrie pe adresa de e-mail alinaflorea@bbcenter.ro sau la telefon 0733 462 057.
Investitia:120 RON/persoana, 200 RON/cuplu
Ramona Aparaschivei,
Director Imagine si Comnicare
Birth and Building Center

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii