Programul “Play with me”, atat de indragit de cei mici, continua la  BB Center

Chiar daca Angi, coordonatoarea acestui proiect de suflet pentru ea, pentru noi- nu va mai putea fi prezenta, a avut grija sa lase in locul sau o mamica la fel de talentata si pasionata de activitati in preajma copiilor.

Oana Dobre,

Bun venit, in Echipa BB Center!

Angi: “Dragii mei, ştiți foarte bine că din diverse motive m-am mutat la Bucureşti şi din această cauză am fost nevoită să sistez cursurile Play with me la Constanța, însă după cum am promis, am căutat un înlocuitor pe măsură şi sper să o primiți cu drag pe Oana Dobre.

Este şi ea mămică BB Center şi dragă inimii mele. Am fost foarte bucuroasă când mi-a spus că acceptă noua provocare. Oana a scris câteva rânduri despre ea ca să o puteți cunoaşte mai bine, aşa că vă urez cursuri jucăuşe alături de ea şi lectură plăcută.

Sunt Oana, am 31 de ani, sunt din Galați şi din 2012 locuiesc în Constanța.
Sunt o fire creativă, inventivă, pasionată de activități manuale: desenat, pictat, împletit, meşterit, mai nou croşetat.

Dorința mea a fost să lucrez într-o fabrică, unde să-mi pot folosi în egală măsură şi mâinile/corpul, dar şi mintea. Dar alegerile pe care le-am făcut m-au trimis mereu pe un scaun în fața unui calculator.

Sursă foto: Oana Dobre

Am terminat liceul de limbi straine (engleză, franceză, latină), am făcut 1 an la facultatea de engleză-franceză, am terminat o facultate şi un master la ASE Galați, am lucrat în Galați, Tulcea şi Constanța ca agent de turism, operator facturare, purchaser şi consilier recrutare.

Aşa cum am învățat de la omul extraordinar, Liliana Tudose, “nimic nu este întâmplător, totul are un sens şi sensul este mereu pozitiv”, acum ştiu că viața m-a adus în Constanța ca să îmi îndeplinească dorințele: momente plăcute la mare, prieteni dragi şi frumoşi, sarcina şi naştere aşa cum am visat, Emma mea draga şi iubită, educație empatică şi plină de iubire, grupuri minunate de mămici cu bebici pe care le ador, un şir întreg de întâmplări care m-au sculptat şi m-au conturat în ceea ce sunt azi: Oana –  mamă, copil, soție, femeie, parteneră, prietenă – un suflet în căutarea unei pasiuni care să aducă bucurie şi fericire mie şi celor din jur.

Odată cu venirea Emmei în familia noastră şi dorința mea de a fi alături de ea cât mai mult timp, nevoia de a face altceva a devenit şi mai intensă. Am stins visul de a lucra în fabrică şi am început să gândesc activități pe care să le fac cu pasiune şi cu iubire, activități care să îmi ofere libertate şi cât mai mult timp pentru familie, activități de care se poate bucura şi fetița mea.

Din această dorință puternică a ajuns la mine propunerea dragei prietene Alina: “Nu ai vrea să ții tu cursul lui Angi “Play with me” în Constanța?”. Răspunsul a fost fulger, plin de bucurie şi speranță: “Ba da, chiar vreau!”. Ce poate fi mai frumos decât să cânți, să dansezi şi să te joci alături de copii şi în acelaşi timp să îi ajuți să învețe şi limba engleză?

              Sursă foto: Ion Angelica

Sursă foto: BB Center

Zis şi făcut. Am pus la punct toate detaliile cu frumoasa şi scumpa Angi, “my teacher” cum îmi place mie să îi zic, aşa că eu şi Emma vă aşteptăm să ne copilărim, cu mic cu mare, la primul curs “Play with me” susținut de mine, gândit de Angi şi găzduit de BB Center.

Va pup cu căldură!”

Sursa: https://parintealablog.wordpress.com/2017/09/19/play-with-me-constanta-are-o-noua-profesoara-oana-dobre/?preview=true

 

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Comments are closed.