26114178_1749328245107028_5815229680554252033_n

Si noi ce mancam?
Mamica a doi copii minunati, am obosit sa tot aud in jur mituri legate de nutritie si de alimentatia celor mici si celor mari. Va propun un seminar de cunoastere a alimentelor, a obiceiurilor alimentare, de luare de atitudine.
Bio sau nu? Vegan, raw-vegan sau carnivor? De unde cumparam alimentele: de la piata, din supermarket sau de la tarani? Alegem peste de cultura sau pescuit? Contine iaurtul bacterii fecale? Folosim ulei de palmier sau nu? Si multe alte intrebari la care putem gasi raspuns impreuna!
Va asteptam in data de 10 Ianuarie incepand cu ora 17:00 la BB Center, sa ne cunoastem si sa discutam pe problema alimentatiei si alimentelor din perspectiva inginerului de industrie alimentara.

Inscrierile se fac la adresa: alinaflorea@bbcenter.ro sau telefon: 0733 462 057.
Participarea este gratuita.
Seminarul va fi sustinut de Camelia Neagu – inginer de industrie alimentara.
Se incurajeaza donatia, iar banii vor merge catre micuta Diana Hornea.

Despre Camelia:
“Dintotdeauna mi-am pus intrebari despre ce, cum si cat mancam, daca ceea ce consumam este sanatos, si cat de sanatos. Aceste intrebari s-au inmultit de cand au venit pe lume cei doi baieti. Mai mult, tot citind despre alimentatie si alimente, mi-am dat seama cat de putin cunoastem in acest domeniu. Eu am fost avantajata de studiile din domeniu (am terminat Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati), dar si de locul de munca pe care l-am avut la aceasta facultate timp de 10 ani. Am avut timp sa citesc, sa invat si faceam acest lucru ca parte din job. Este mai dificil pentru cei care nu au studii in domeniu sa tina pasul cu descoperirile in domeniu, motiv pentru care mi-am propus sa ii ajut pe cei interesati sa se documenteze cat mai bine in privinta alimentatiei. Totodata, imi doresc ca si copiii nostri sa stie sa aleaga si sa consume corect alimentele, sa manance cu placere si exact cat si ce le este necesar, motiv pentru care intentionez sa dezvolt cursuri/ateliere educative pe aceasta tema.”

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii