“Play with me!” este un program pentru învățarea limbii engleze pentru pitici cu vârste între 6 luni şi 3 ani.

“Sunt Oana, am 31 de ani, sunt din Galati, din 2012 locuiesc in Constanta si din februarie 2016 sunt mamica BB Center. Sunt o fire creativa, inventiva, pasionata de activitati manuale: desenat, pictat, impletit, mesterit, mai nou crosetat. Mi-a placut limba engleza de mica, am avut parte numai de profesori iubitori, am invat-o si vorbit-o mereu cu drag.
Asa cum am invatat de la omul extraordinar, Liliana Tudose, “nimic nu este intamplator, totul are un sens si sensul este mereu pozitiv” stiu ca viata m-a adus in Constanta ca sa imi indeplineasca dorintele: momente placute la mare, prieteni dragi si frumosi, sarcina si nastere asa cum am visat, Emma mea draga si iubita, educatie empatica si plina de iubire, grupuri minunate de mamici cu bebici pe care le ador, un sir intreg de intamplari care m-au sculptat si m-au conturat in ceea ce sunt azi: Oana – mama, copil, sotie, femeie, partenera, prietena – un suflet in cautarea unei pasiuni care sa aduca bucurie si fericire mie si celor din jur.
Odata cu venirea Emmei in familia noastra si dorinta mea de a fi alaturi de ea cat mai mult timp, nevoia de a face altceva a devenit si mai intensa. Am inceput sa gandesc activitati pe care sa le fac cu pasiune si cu iubire, activitati care sa imi ofere libertate si cat mai mult timp pentru familie, activitati de care se poate bucura si fetita mea.
Din aceasta dorinta puternica a ajuns la mine propunerea dragei prietene Alina: “Nu ai vrea sa tii tu cursul lui Angi “Play with me” in Constanta?”
Raspunsul a fost fulger, plin de bucurie si speranta “Ba da, chiar vreau”. Ce poate fi mai frumos decat sa canti, sa dansezi si sa te joci alaturi de copii si in acelasi timp sa ii ajuti sa invete si limba engleza!
Zis si facut. Am pus la punct toate detaliile cu frumoasa si scumpa Angi, my teacher cum imi place mie sa ii zic, asa ca eu si Emma va asteptam sa ne copilarim, cu mic cu mare, la primul curs “Play with me” sustinut de mine, gandit de Angi si gazduit de BB Center.
Va pup cu caldura!”

Program:
In fiecare joi, 2 grupe:
Grupa 1 – 10:00-11:00
Grupa 2 – 17:00-18:00.

In fiecare vineri, 1 grupa:

Grupa 3 – 10:00-11:00.


Puteti participa la oricare dintre grupe, in functie de programul copilasului.

In luna Decembrie copilasii vor avea activitati de pregatire pentru perioada Craciunului.

Investitia – 30 lei/sedinta.
Pentru inscriere va rugam sa ne trimiteti un email pe alinaflorea@bbcenter.ro sau la tel. 0733 462 057.

Proiect al Asociaţiei Birth & Building Center
Adresat membrilor susţinători,
Cât şi tuturor mămicilor care rezonează cu valorile în care noi credem.
Vă aşteptăm cu drag!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii