lacra

“Alaptarea-o poveste de iubire”

Proiect foto realizat de Atelierul de zambete (Larisa Dragan) si mamicile BB Center

Lacramioara, mama lui Theodor, 1 an si 6 luni.

Inca din timpul sarcinii mi-am dorit sa alaptez, am participat la cursuri impreuna cu soțul meu, m-am documentat din surse care susțin alaptarea exclusiva pana la 6 luni si ne-am întâlnit cu grupuri de mămici care ne-au împărtășit experiențele lor.

La 45 de minute de la naștere bebe a fost pus la sân, a stat lângă mine mereu in maternitate. A făcut hipoglicemie, am fost nevoiti sa-i dam de doua ori lapte praf. Am chemat-o pe Liliana sa ne ajute cu atasarea la sân. De cand am ajuns acasa toti trei, dupa 4 zile de stat in maternitate, am alaptat exclusiv pana la 6 luni jumate si alaptez in continuare. Il voi alapta pana cand se va autointarca.

This slideshow requires JavaScript.

Sa-mi alaptez copilul pentru mine inseamna sa-i ofer cel mai bun start in viață, cel mai bun aliment pentru el, dragoste, atașament. Cand il privesc atasat la sân simt cum ma umple de dragoste si imi dau lacrimile de fericire. Mai ales cand ma priveste in ochi si ma mângâie cu mânuța lui mica. Sunt clipe atat de frumoase!

Îmi doresc ca alaptarea prelungita sa devina o normalitate, sa ne intoarcem la natura, sa nu mai aud cuvantul “rusine” atunci cand copilul meu cauta sanul, sa stie toate mamicile ca pot sa-si alapteze copiii și sa daramam miturile.

Este minunat sa iti ții puiul la san, sa il privesti, sa auzi cum înghite lapticul de la tine, sa il vezi cat de dependent este de sanul tau!

Fara ajutorul soțului mi-ar fi fost foarte greu sa alaptez la cerere si ii multumesc ca m-a sustinut atat cat a putut!

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>