12834618_981477758573632_1702307328_n

“Mi-am dorit sa nasc natural dinainte sa aflu ca sunt insarcinata si iar cand acest lucru s-a intamplat chiar ma gandeam “trebuie sa existe si in Constanta un loc pentru gravidute de unde pot afla ce trebuie sa fac pentru a reusi ceea ce imi doresc – sa nasc natural”.
Am dat un search pe google si am gasit “BB Center” si numele si numarul de telefon al Lilianei.
Am sunat, ne-am intalnit, am discutat si in final am fost foarte fericita ca dorinta mea de a primi sprijin si indrumare pe toata perioada sarcinii urma sa fie implinita.
BB Center este Liliana, iar Liliana este omul care stie sa asculte, care stie cand trebuie sa iti vorbeasca, care stie cand trebuie sa intervina, care stie cand ai nevoie de un impuls.
Este calmul cu care te intalnesti brusc cand o cauti agitata si nu stii ce sa faci. Este foarte calma mereu.
Si sigur aceasta stare a ei mi-a intarit increderea mereu cand simteam ca cedez.
Si imi place faptul ca nu pune verdicte, ci te directioneaza pe tine pe calea necesara ca sa le descoperi singura. Am cunoscut-o pe Liliana in luna a 3-a a sarcinii.
Simteam o nevoie acuta de informare si de atunci am fost prezenta la toate evenimentele, intalnirile si cursurile organizate in BB Center.
Experienta nasterii a fost exact cea la care am visat si stiu sigur ca acest lucru nu s-ar fi intamplat daca nu o cunosteam pe Liliana si daca nu intram in universul creat de ea.
Toate momentele petrecute impreuna ne-au legat, toate emotiile si experientele au creat o prietenie frumoasa, iar eu si sotul meu suntem si vom fi mereu recunoscatori pentru ca exista si ca am cunoscut-o.
Evenimentele si intalnirile organizate de BB Center sunt si vor fi mereu surse ideale de informare pentru mine, asadar nu pot sa zic ca as dori sa gasesc ceva anume acum sau in viitor.
Sedintele de masaj, gimnastica si diferitele tipuri de consiliere consider ca acopera toate nevoile de care am nevoie.”
Oana Pavel

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>