11846341_866701030065288_2008795770_n

Pentru noi, BB Center, locatiile salilor de conferinta nu ne sunt foarte familiare.

Va intrebati de ce?

Eh, fiindca nu vrem sa facem lucrurile asa cum le face toata lumea, am spune mai in gluma, mai in serios…

Si chiar daca, nu vrem sa facem lucrurile asa cum le face toata lumea numai fiindca trebuie, fiindca asa se obisnuieste. Aceasta este deviza, mea-Liliana Tudose- care am fost un atent observator, un om care am organizat si alte evenimente si oficiale si multe, multe “Cafele” si “ceaiuri” intre mamici.

Am ales o sala discreta, in cadrul Hotelului Ibis, pentru ca in mediile in care noi organizam pana acum intalnirile, adica la noi acasa in BB Center, nu mai aveam loc. Am organizat pe Plaja, am organizat in Forte Life, dar de asta data aveam nevoie de intimitate si de libertate.

Sa va spun sincer?

Am avut si eu emotii pentru felul in care va veti simti voi, felul in care ma voi simti eu in relatie cu voi si cu dr. Oana Barbu, cat si fata de partenerii nostri.

Am avut evenimente oficiale in care ma imbracam in “uniforma” stiti, voi, stilul …corporatist:D ar zice altii…

Dar…imi doresc sa pastrez tonul cald al intalnirilor dintre mamici, sa se pastreze ideea de socializare, de bucurie a intalnirii, nu vreau sa organizam intalniri in care sa ne studiem fondul de ten, sa realizam ca cealalta participanta la conferinta are haine mai “de firma”” decat avem noi:))) Glumesc, evident, dar stiti voi despre ce vorbesc!

 

BB Center isi pastreaza familia unita

Un aspect important pentru noi, pentru mine, sa vad in sala fete dragi, dar si mamici la care am fost o data, iar ele ne-au urmarit pe facebook si au venut alaturi de noi, mai mult, am fost incantata sa vad rezultatele pozitive ale informatiei si sprijinului pe care l-am oferit intr-un moment, si da-rezultatul pozitiv-bebelus alaptat!

De asemenea, mamici care au alaptat si din anumite motive nu mai alapteaza, raman aproape de noi si vin cu mult suflet!

In sala am intalnit mamici noi, paciente ale doamnei Dr. Barbu Oana, care si-au dorit sa afle mai mult, sa adreseze intrebari, si …mi-a placut ca au existat agende! Va admir! Mamici care si-au dorit acest eveniment cu dr. Oana barbu, acum erau foarte atente si puneau intrebari.

S-au legat relatii noi

Una dintre mamici dupa ce am simtit-o implicata in discutiile cu Dr, Barbu despre copilul sau, punand adesea intrebari, mi-a relatat ca a fost incantata ca sa auda povestile altor mamici si sa realizeze ca nu este singura care se ingrijoreaza, cu privirea la copilul sau. Mi-a spus ca i-a placut sa stea de vorba cu mamicile in pauza.

(stiam, eu;)  )

This slideshow requires JavaScript.

A…Uitasem!!!

Sala a fost asezata de organizatorii hotelului, tip conferinta…Si…intr-o mare viteza am rearanjat sala , astfel incat sa facem loc piticilor sa se plimbe, sa se poata aseza pe jos, sa se tarasca, sa se plimbe, fiindca mamicile noastre au stat trei ore si micutii se pare ca se simteau confortabil fiindca mamicile erau libere.

Si, vezi vedea in poze si un reprezentant masculin-un tatic!:) A fost sarea intre atatea mamici si bebelusi.

Fiindca a fost saptamana Mondiala a Alaptarii, intai am vizionat clipul realizat de mamicile Grupului BB Center;)

Dr. Oana Barbu un medic cu doi copilasi

Da, un medic care a avut pregatita o prezentare, insa relatia dintre mamici si medic a fost calda, iar discutiile au curs libere si au continuat si in pauza.

Subiecte de interes pentru mamici au fost diareea, infectia cu rotavirus, febra, convulsiile febrile, anemia.

Au aflat ca isi pot duce micutii la plaja, ca pot intra in apa cu ei si cum pot preveni infectiile digestive.

Vrand, ne-vrand s-a ajuns la subiectul atat de mult dorit de mamici

“Diversificarea alimentatiei la sugar”

Si, am stabilit impreuna sa organizam in maxim trei saptamani cursul  mult dorit despre diversificare, impreuna cu dr. Oana barbu.

 

Fiindca am deschis seria evenimentelor din “Scoala Parintilor” impreuna cu partenerii BB Center, alaturi de noi au fost reprezentanti implicati in acest NOU proiect constantean.

Alaturi de noi au fost Oana si Andrada, care vor fi prezente si la alte evenimente organizate de BB Center din proiectul “Scoala Parintilor”

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>