DSC_0324

DSC_0328Conferinta mult dorita pentru parintii constanteni-Otilia Mantelers

Asa cum ne-am obisniut, Otilia Mantelers din nou alaturi de noi la Constanta. Ea transmite parintilor constanteni:

“Conferința aceasta este una în care am pus mult suflet și care îmi e tare dragă. Este una matură pentru traiectoria mea profesională.

Fiindcă ea este rodul muncii mele cu copiii mei, cu copiii care vin la mine la cabinet, cu părinții cu care am lucrat și, nu în ultimul rând al muncii mele cu mine.

Ce se intampla in cadrul conferintei?

Este una în care accentul se pune pe trăire emoțională, observație și învățare a unui mod uneori neobișnuit se a interacționa cu copiii. Una în care ne recunoaștem pe noi și felul de a relaționa cu copiii în fiecare moment.

Stie toata lumea ce este stima de sine?

Știm că pentru a-i ajuta pe copii să aibă stima de sine, ingredientul principal este să ne iubim copiii necondiționat. Aceasta este o întâlnire în care povestesc cu voi despre CUM le arătăm copiilor dragostea necondiționată. Este tare practică, așa cum v-ați obișnuit la întâlnirile cu mine. O să povestim despre:

– lucrurile pe care le facem noi, părinții, ca să le scadă stima de sine: rușinarea (nevoită), neacceptarea, morala excesivă

DSC_0325Ii certam fiindca asa am vazut la parintii nostri sau exista un motiv real?

Subiectele pentru care noi îi certăm cu precădere, care reprezintă puncte de durere pentru noi înșine: minciuna, sexualitatea, dependențele (de mâncare, ecrane, de persoane etc) promisiunile neținute, competiția, școala, faptul că au anumite emoții “neplăcute”

– cum îi arăt că îl accept cu totul atunci când face ceva greu de tolerat

– cum îl ajut să își recapete puterea atunci când alți copii / adulți îl fac să nu se mai placă pe sine, să nu se mai simtă puternic și frumos

-cum îl ajut să spună NU atunci când asta îi face bine

DSC_0326Detalii conferinţă

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice care au în grijă copii cu vârste între 0 și 18 ani.

Data:11 iunie 2016, Ora: 10.00-13.30, Hotel Ibis

Costul conferinței: 100 lei/persoana, 180 lei/cuplu (sot sotie, parinti-bunici)

Inscrierile se fac prin confirmarea prezentei la adresa noastra de e-mail office@bbcenter.ro

Relatii suplimentare: Liliana Tudose, tel. 0746587456

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>