600016_450543034985562_1289905995_n

BB Center a deschis drumuri noi in Constanta

Sunt deja patru ani de cand organizam in Constanta evenimente pentru a incuraja alaptarea, pentru a informa corect, pentru a sprijini mamicile care alapteaza.

BB Center a fost primul centru care a deschis portile Parcului Tabacariei in anul 2012, impreuna cu cortul Crucei Rosii Constanta, alaturi de Carmen Lungu-coordonator al Cricei Rosii Constanta.

A fost un an pe care ni-l amintim cu drag, cum ne-am organizat pentru prima oara impreuna cu mamicile BB Center.

Acestea sunt gandurile mele, Liliana Tudose, scrise pe pagina facebook

“”Eram noua in Constanta, BB Center era din 2011 cand impreuna cu Olivia Arsene am luat taurul de coarne… (voi discuta intr-o pagina aparte despre Olivia, cea care a crezut in ceea ce fac azi, a crezut si a investit in inceputul BB Center)

Si evenimentele deja derulau in Bucuresti iar in Constanta nu ne mobilizam inca.
Nu cunosteam multa lume, aproape deloc. Aveam o familie care abia se forma din cele cateva mamici, dar din ce in ce mai multe.
Familia mea inca nu era reunita in Constanta.

Pas de pas am creat aceasta prima si frumoasa intalnire cu mult suflet si ajutor neconditionat.

1. Tatiana Barbaros, psiholog, o mamica care nascuse a treia oara, in a carei viata am presarat cuvinte cheie la un moment dat, astfel incat relatia sa nu fie uitata…spune ea.

2. Cristina Vasile – mamica pe care o cunosteam de pe un forum inca din vremea in care eram in Galati si il cresteam la randu-mi pe Geo cel mic, care ulterior a investit in BB Center, a creat proiectul “Masuta lui Alice”

3. Veronica Ardelianu, actuala colaboratoare BB Center, recomandata de Crucea Rosie Constanta – doamna Carmen Lungu, cu un telefon la intamplare, nu o cunosteam pe aceasta doamna, dar care si-a aratat disponibilitatea de a sustine neconditionat aceasta idee frumoasa: campania de informare, prima de acest gen in Constanta

4. Crucea Rosie Constanta, care avea o actiune in Parcul Tabacariei si ne-a oferit un cort, iar proiectul a fost realizat in parteneriat cu voluntarii lor fiindca noi nu aveam autorizatie de a fi in parc ( o minune? o intamplare? Sau doar credinta: “In fiecare dintre noi exista un om bun”)

5. Andreea Ionescu care prin intermediul sotului ei, care avea o firma de sonorizare ne-a permis ca sunetul si intreaga sonorizare sa fie profesionista in parc

6. Geta Diaconu, atunci mamica, o mamica care lucra la o firma de celule stem, care ne-a oferit suportul financiar pentru diversele materiale necesare si care a devenit parte din inceputurile BB Center timp de doi ani de zile, o buna prietena astazi.

7. Si toate mamicile initiatoare ale BB Center, care acum aveau copilasii mai mari, care efectiv au impartit informatii, au completat chestionare, au fost implicate cu mult, mult suflet.

This slideshow requires JavaScript.


Fetelor,
Cu cat drag privesc aceste poze, eu care ma temeam ca le pierdusem prin transformarea contului meu aceste amintiri…

Va multumesc!
Ca de fiecare data in actiunile BB Center, oamenii cu suflet mare se intalnesc si impreuna am creat actiuni marete!

Imi este drag sa imi amintesc.

Incepand cu luna August 2016, oficila toate proiectele vor fi organizate in cadrul

Asociatiei Birth&Building Center  (BB Center)

Un alt vis realizat impreuna!

Liliana Tudose

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>