14611008_1303152333057957_3610120350602157515_n

Iată că a venit şi toamna, gospodinele trebăluiesc de zor în bucătărie, iar piticii se bucură de bunătăţile toamnei: dovleci, gutui, struguri, nuci, şi tot aşa.
O mamică a dat sfoară în Ţara BB Center că ar fi frumos să ne bucurăm toţi de venirea toamnei şi de bucatele ei.

Angelica Ion s-a oferit ca voluntar in organizare şi impreuna ne-am gândit ce putem face pentru a pune în practică aceasta idee.

Asadar sambata, 29 Octombrie, incepand cu ora 16:00, la sediul BB Center, am sarbatorit impreuna Festivalul Toamnei. 

 

Angelica ne scrie dupa intalnire:

“Mulțumesc BB Center pentru găzduire, mulțumesc Alina Florea pentru răbdare şi pentru sucul bun, mulțumesc Oana Pavel, Hornea Claudia, Alina Lupu, Anca Bobu, Angelica Stoleac, Tudorascu Oana, si foarte multe mame pe care nu le am în listă sau nu le-am reţinut bine numele (iertaţi-mi senilitatea). Sper că v-a plăcut festivalul, cât şi micile demonstraţii ale programului Play with me, pe care le-am încropit la cererea publicului ca să spun aşa, nu a fost o muncă uşoară, însă este una foarte plăcută pentru mine. Mulțumesc pentru participare, pentru mâncarea bună, pentru veselia celor mici şi pentru toate vorbele frumoase.”

 

Oana – “Timp frumos petrecut cu si printre copii, alaturi de mamici, cativa tatici si bunatati”

 

Anca – “A fost frumos! Eu mi-as fi dorit putin altceva. Am vrut sa vin sa mă joc cu copiii intr-o atmosfera calda si venisem pregătita cu cântecele de toamna. Nu au fost prea multi copii de varsta Mariei si nu prea am avut cum sa fac ce mi-am propus. A fost timp de vorba mai mult pentru mămici, nu prea a fost timp de joaca mămici copii. Acum ca in timpul săptămânii lucrez mult si timpul meu cu Maria e doar seara îmi doresc sa fac ceva cu ea la sfarsit de săptămână.”

 

Florentina – “A fost frumos, o ocazie bună pentru piciul meu să interacționeze și cu alți copii, iar eu cu alte mămici :)
Este tare simpatic programul Play with me, iau Aurora ne-a oferit câte un mic cadou, frumos și unic.”

 

Oana – “O ocazie buna sa petreci timp alături de oameni frumosi. Un eveniment cu distractie, voie buna si bunatati atat pentru copii, cat si pentru adulti.”

 

Claudia – “A fost frumos pt ca au venit mai multe mămici. Noi mergem cand putem la cursul de engleza. Diana mea s-a simtit bine. Mereu adoarme :-)) chiar daca e gălăgie.
Ma bucur că am putut participa si ajuta putin si eu.
Din pacate nu am mancat din toate bucatele pregatite cu drag acolo…
Mi-a placut foarte mult cadoul handmade “bomboana”. Super!
Un eveniment frumos,dar scurt..eu asteptam sa inceapa Anca Bobu sa cante :-)) ma asteptam la mai multe jocuri..poate si o poveste ceva..dar nu e nimic..data viitoare stim ce avem de facut.
Sper sa ne mai strangem asa multe si cu altă ocazie.
Mi-ar fi placut sa fac cunostintă si cu alte mamici.
Eu ma bucur ca mai pot iesi din casa si mai pot socializa si uita putin din probleme.
Va multumesc pt ca ne acceptati asa cum suntem si ma bucur ca suntem pe acest grup ca o familie..
Va pup!”

 

Aurora – “A fost superb ! Ati pregatit foarte multe bunatati, a fost o atmosfera grozava. Copiii s-au simtit foarte bine!”

 

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii