O seara incarcata de emotii. Un eveniment unic in Constanta.
Zeci de femei (mamici si gravidute) au luat parte la intalnirea dedicata lor.
Ne-am reamintit de inceputurile noastre, Liliana Tudose, deschizand evenimentul cu o prezentare a evolutiei comunitatii BB Center, a nevoii noastre de apartenenta la un grup pentru dezvoltarea sociala.
Prezentarea Lilianei a continuat cu un moment emotionant, in acorduri muzicale, la chitara.
Catalin Tudose, sotul Lilianei ne-a atins sufletele ducandu-ne inapoi, in timp, cu melodia “Pustoaico” :)
Veronica Ardelianu a transmis un mesaj tuturor femeilor: “Fii femeie, imblanzeste masculinitatea din tine!”.
Cum ne putem redescoperi si educa femintatea si care este rolul ei acasa sau in societate, in viata de zi cu zi Oana Yücel ne-a ajutat sa privim cu mai multa atentie catre noi si ne-a vorbit despre reconstruirea stimei de sine.
Am continuat in pasi de dans, ghidati de o echipa tanara si dinamica ce au pus pe picioare o scoala de dans si antreneaza zi de zi copilasi, adolescenti si adulti in toate stilurile de dans.
Allinone Dance ne-a antrenat in miscari pline de viata si energie si ne-au prezentat cateva momente demonstrative ale copilasilor ce frecventeaza curile de dans in cadrul scolii.
Am invatat cum ne putem echilibra greutatea dupa nastere intr-un mod sanatos. Emilia, mamica din comunitatea noastra, nutritionst ne-a explicat cum putem avea o dieta echilibrata si sanatoasa si cum putem transforma acest lucru intr-un mod de viata.
Vitality Pilates Studio ne-a transmis faptul ca postura este abordarea noastra fata de viata.
Postura, miscarea si emotiile sunt in stransa legatura si felul in care le folosim ne pot schimba perceptia, stilul de viata, sanatatea.
Impreuna cu mamicile din sala am facut cateva exercitii de corectare a posturii, de respiratie si relaxare.
Tot in cadrul evenimentului, mamici si gravidute au invatat cum sa-si evidentieze frumusetea prin coafura, machiaj sau manichiura, beneficiind de sprijinul profesionistilor Anca Vines si Florentina Velcea.
Copilasii care si-au insotit mamicile la eveniment au avut parte de multa interactiune si jocuri pregatite special pentru ei, in functie de varsta.
Au pictat pe sticla impreuna cu Cornelia Lia Goşiu, care coordoneaza atelierele de pictura pe sticla in centrul nostru.
Au cantat, au dansat si au interactionat in limba engleza impreuna cu Oana Dobre, coordonatoarea programului Play With Me.
Andreea Dicu Vasile psiholog/logoped i-a introdus in lumea povestilor antrenandu-le manutele dibace in lucru manual, totodata, incurajandu-i sa se exprime prin cuvinte, povesti, imaginatie.
Toti cei prezenti in sala au putut rasfoi in pauze cartile expuse de catre cea mai noua si moderna librarie din Constanta, Dorian Gray.
Ne-am reimprospatat puterile si ne-am indulcit cu deserturi delicioase si sanatoase oferite de Camara cu Merinde, magazin si restaurant cu preparate Vegetariene si Raw Vegane ce ne-au oferit platouri cu prajituri exceptionale.
Poteca Events au asigurat apa oferita mamicilor si gravidutelor, le multumim frumos!
Techir, un brand autohton de produse cosmetice si terapeutice au oferit premii femeilor prezente in sala.
Produse si accesorii de imbracamite pentru copii, lucrate manual(crosetate), au fost puse la dispozitia noastra de catre Iuliana Pavel, o mamica talentata si pasionata de hande made.
Resprezentantii R’Spa Beauty Center ne-au adus solutii pentru mentinerea greutatii corporale printr–o abordare sanatoasa.
Mamicile aflate in sala au primit un diagnostic corporal si sfaturi pentru a controla greutatea si kg in plus.
Pe tot parcursul evenimentului au fist presarate momente cu surprize, tombole si premii.
Maurer Rezidence Constanța a bucurat o familie oferind un o excursie la Brasov, iar Precios Cleaning va trimite o echipa de profesioniști in curatenie in caminul unei alte familii pentru a o ajuta sa intampine Sarbatorile Pascale cu o casa perfect curata.
Tombola a adus bucurie atat gravidutelor, mamicilor, cat si copilasilor care au primit vouchere sau abonamente gratuite la cursuri prenatale/postnatale, cursuri de dans, ateliere pentru copii, activitati sau servicii ale firmelor partenere in eveniment.
Fotografiile din cadrul evenimentului au fost realizate de Andreia Ursu  careia ii multumim prentru prezenta, sustinere in toate evenimentele Asociatiei Birth and Building Center.
Va multumim tuturor si va asteptam cu drag la cea de-a treia editie , ce va avea loc in primavara anului viitor

This slideshow requires JavaScript.

 

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii