Directia profesionala

Este un eveniment destinat femeilor care au ramas insarcinate, celor care au nascut deja, celor care se confrunta cu intrebari firesti:
“Cine sunt EU? ”
“Sunt aceeasi EU ca inainte de nastere?”

Intalnim frecvent intrebari care le framanta pe mamicile care simt sa petreaca cat mai mult timp in prezenta copilasilor sau in camin.
Multe femei simt ca traiesc o descoperire a EU-ului iar pasiuni uitate, pasiuni care le ofereau aprecieri si liniste in copilarie sunt readuse in prim plan dupa nastere.

Profesii stresante sau realizate formal par sa nu le mai multumeasca pe femei.
Mersul de rutina intr-un loc care pana atunci aducea sau nu, un confort financiar, pare sa nu mai fie suficient pentru mamica, femeia nou creata, femeia redescoperita.

Puteri nepatrunse sunt descoperite prin nastere.
Teama de a iesi din anonimat, de a realiza ceea ce o reprezinta, se pare ca este anulata de sentimentul de “Mama tigru” cea care si-a activat puterea interioara pentru puiul ei.
Mama leoaica, cea care stie acum ce vrea, dar nu face un efort care sa ii consume energia pe care si-o dramuieste cu dragoste in relatia cu puiul nascut, este dispusa sa darame muntii cu iubirea, talentul ei, cu emotia, cu daruirea.

Acestea sunt femei pe care noi le-am sustinut in descoperirea sinelui, pe care le-am incurajat, pe care le-am descoperit ulterior, care ne-au motivat pentru a avea reusrsele necesare sa motivam alte femei.

Dragi mamici,
Acest eveniment este parte din sufletul meu, de multa vreme, fiindca eu insami, Liliana Tudose, am trait ceea ce scriu, ceea ce exprim acum catre voi,
Iar acum in echipa facem lucruri minunate.
Noi, am trecut si trecem prin aceasta etapa,
Si construim,
Si constientizam emotii, invatam cum sa le depasim, sa le intelegm normalitatea, sa le asimilam, fiindca ne este bine asa.
Simtim ca dam valoare femeii si mamei,
Dam valoare redescoperirii curate, intru implinire!

Cine va vorbi?
1. De asta data simt sa va povestesc despre mine si sa va prezint un mic plan structurat care m-a ajutat sa ma redescopar.
2. Veronica Ardelianu – mamica si psihoteraput in centrul nostru va avea pregatit pentru voi un exercitiu de constientizare prin care sa aveti posibilitatea sa va puneti cateva intrebari, sa gasiti solutii sau sa reflectati-analizati
3. Un model printre mamici – Anca Leibovici – graviduta, mamica, blogger (www.ancasdiary.com) si antreprenor ne va povesti cum reuseste sa imbine noua cariera cu rolul de mama, care au fost provocarile intampinate de-a lungul timpului si cum le-a depasit. “Rolul de mama mi-a adus și o schimbare în viața profesională, și am schimbat cariera corporatistă pe cea de antreprenor. E o provocare nouă, din care învăț zi de zi, și mă dezvolt împreună cu brandul pe care îl construiesc.”
4. Invitam toate mamicile care s-au redecoperit dupa nastere, sa se prezinte, sa ne spuna secretele, sa isi prezinte produsele sau activitatile in care se implica acum.

Vom servi bufet suedez oferit de partenerul nostru in desfasurarea evenimentelor – Hotelul Ibis.
Investitia pentru acest eveniment este 20 RON/persoana (adulti)
Reprezentand costul produselor pe care le vom servi impreuna:
– cafea la filtru (100 ml)
– selectie de ceaiuri
– suc neacidulat (150 ml)
– o apa minerala/plata (0.5L)
– produse de patiserie
– produse de cofetarie
– fructe proaspete.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 Mai incepand cu ora 17:30 la Hotel Ibis Constanta.

Coordonator eveniment:
Alina Florea
Director executiv
Asociația Birth &Building Center
Înscrieri: alinaflorea@bbcenter.ro
Relatii: 0733 462 057

Proiect al Asociatiei Birth & Building Center
Adresat membrilor sustinatori,
Cat si tuturor mamicilor care rezoneaza cu valorile in care noi credem.
Va asteptam cu drag!

 

Impresii post event.

Contacteaza-ne

Comentarii

comentarii